Contact

 

Natuurlijk ben ik ook te vinden op social media! Net zoals ik het op mijn blog belangrijk vind dat iedereen terecht kan waar zijn/haar intresses liggen, vind ik dit op social media ook heel belangrijk. Zo heb ik drie verschillende type accounts gemaakt op instagram waar iedereen zelf kan bepalen welke content zich het beste ligt en heb je niet alles door elkaar.

 

Zou je graag meer willen zien op het gebied van mindstyle? Zie je graag tips en trics terug op het gebied van mental health of wil je graag weten hoe het bijhouden van een bulletjournal jou hierbij kan helpen? Dan is mijn account @accordingtoIsabelle voor jou misschien wel interresant om een kijkje te nemen!

 

Ben je juist iemand die meer geintresseerd is in fitness trics and tips en wil je me graag volgen op mijn fitness journey? Dan is mijn account @fitbyisabelle waarschijnlijk interessant voor jou om naar te kijken!

 

Als laatste is er voor de fashion lief hebbers en mijn lifestyle ook mijn persoonlijke account voor de gene die hier meer interesse hebben en een kijkje naar willen hebben: @isabelledemoes

 

Mocht je graag samen willen werken dan kun je me mailen via: accordingtoisabelle@outlook.com of reageren op het onderstaande contact formulier. Geintereseerd in wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust een kijkje in mijn portfolio. Ik sta open voor zowel UGC als promotie content. 

 

Copyright
Het is niet toegestaan om door mij gemaakte foto’s op welke manier dan ook te gebruiken zonder dat er toestemming door mij is gegeven. Dit is in overtreding met de copyright wet en hier kan een boete bij in rekening worden gebracht.

 

Naam  
E-mail  
Titel  
Hoe heb je mij gevonden?  
Bericht  

Contact me!


Heb je vragen of ideeen aarzel niet en stuur een bericht via hier of een van mijn social media accounts!

 ACCORDINGTOISABELLE     -   FITBYISABELLE   -   ISABELLEDEMOES

KVK: 90345061

Btw-ID: NL004808709B85